ENVIAMENT GRATUÏT 50€

Montessori

juego-educativo

Joc Educatiu

material psicomotricidad

Psicomotricitat

Destacats

Aquests són els productes més sol·licitats i més venuts

Enviaments nacionals Gratuïts 50€

Enviaments gratuïts a Península en comandes superiors a 50 €. Per a comandes inferiors 5 €.

Soport Personalitzat

Dubtes sobre qualsevol producte, Productes a mida, Projectes personalitzats. Contacteu amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Mètodes de Pagament

Pagament segur per transferència o targeta de crèdit.

Educatorium

Especialistes en escoles

Especialistes en subministrar material escolar més de 20 anys. Disposem de molts més productes, projectes a mida. Si voleu més informació pregunteu-nos.

Què ens diferencia?

Som distribuïdors de l’empresa Holandesa Nienhuis, fabricants de material Montessori Oficial, certificat per l’AMI (Association Montessori Internationale).
El Mètode Montessori s’ha convertit en l’estàndard global de la nova educació on cada nen és especial i únic. Els nens poden desenvolupar-se sense regles predeterminades, però necessiten orientació individual i materials educatius que fomentin i promoguin aquest desenvolupament. Creiem en el creixement personal i oferim les eines necessàries per donar suport. El nostre material compleix amb les exigències del mètode educatiu de Maria Montessori amb respecte a l’aprenentatge espontani. L’alta qualitat dels productes Nienhuis Montessori proporciona als nens les eines que necessiten per esdevenir pensadors independents i crítics.

X