Teléfono: 93 212 30 24 - Mail: info@educatorium.es
ENVÍO GRATIS 50€

On trobar-nos

Educatorium és una marca de venda en línia de Ascra Distribucions, empresa especialitzada en la distribució de materials educatius en centres escolars des de 1986.

El nostre repte és posar a disposició de tot el món, tant escoles com particulars els productes resultants de les experiències de grans pedagogs, com Montessori, Malaguzzi, Froebel, Bon Depar, entre d’altres i l’extraordinària tasca de Reggio Emilia.

Aportem la nostra professionalitat adquirida en visites als centres d’ensenyament, escoltant i aprenent de totes les inquietuds que ens han transmès.

La nostra especialitat són els nous materials educatius, seguint les últimes tendències del mercat i sempre amb la més alta qualitat exigible. Tots els nostres proveïdors, tant nacionals com europeus compleixen amb totes les normatives exigibles en aquest tipus de materials.

Educatorium – Ascra Distribucions, S.L.
C/ Balmes, 423 – Int. 2
08022 BARCELONA
Tel: 93 212 30 24 / 93 211 07 47
E-mail: info@educatorium.es

Escriu-nos!


    Responsable: Educatorium. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: respondre a la teva consulta o sol·licitud de serveis a través de l’email que em facilitis. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: hosting de Dinahosting S.L. (Veure política de privacitat), situat dins de la UE. Drets: podràs accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades escrivint a info@educatorium.es, així com presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.Para més informació, consulta la meva política de privacitat.

    X
    Ir al contenido